Hűsítő gyümölcskrém/Cooling fruit cream.-2020.07.31.
Hűsítő gyümölcskrém/Cooling fruit cream
Hozzávalók :
Fagyasztott gyümölcsök tetszés szerint
1 doboz kókuszkrém konzerv (legalább 1 napot hűtve)
Elkészítés :
A tetszés szerin összeválogatot gyümölcsöket ( az én esetemben néhány szem eper, szilva, meggy és áfonya) beletsszük darálóba vagy ha erős a turmixunk akkor abba, a kókuszkrémből egy keveset félreteszünk, a többit a gyümölcsökre kanalazzuk a kókuszvíz nélkül és ledaráljuk vagy turmixoljuk. A kész krémet (fagylaltot) belekanalazzuk két kis tálba és a félretett krémet a gyümölcsös krém tetejére tesszük, teszünk rá egy szem epret, körbeszórjuk áfonyával, és már hűsíthetjük, kényeztethetjük magunkat. A mennyiségeket megemelve készíthetünk belőle jégrémet, valamint, ha kihagyjuk a kókuszkrémet, pálcikás gyümülcs fagylaltot. Ehhez csak valamilyen forma kell.
Fogyasszátok egészséggel!
Receptjeim:
Megjegyzések
Megjegyzés küldése