Hűsítő gyümölcskrém/Cooling fruit cream.-2020.07.31.

                                       Hűsítő gyümölcskrém/Cooling fruit cream
Hozzávalók :

Fagyasztott gyümölcsök tetszés szerint
1 doboz  kókuszkrém konzerv (legalább 1 napot hűtve)

Elkészítés :

A tetszés szerin összeválogatot gyümölcsöket ( az én esetemben néhány szem eper, szilva, meggy és áfonya) beletsszük darálóba vagy ha erős a turmixunk akkor abba, a kókuszkrémből egy keveset félreteszünk, a többit a gyümölcsökre kanalazzuk a kókuszvíz nélkül és ledaráljuk vagy turmixoljuk. A kész krémet (fagylaltot) belekanalazzuk  két kis tálba és a félretett krémet a gyümölcsös krém tetejére tesszük, teszünk rá egy szem epret, körbeszórjuk áfonyával, és már hűsíthetjük, kényeztethetjük magunkat. A mennyiségeket megemelve készíthetünk belőle jégrémet, valamint, ha kihagyjuk a kókuszkrémet, pálcikás gyümülcs fagylaltot. Ehhez csak valamilyen forma kell. 
                                            Fogyasszátok egészséggel!

Receptjeim:










Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

János jelenésekről 14.fejezet.-2023.12.11.

Józsué könyve 2.fejezet.-2024.07.07.

Józsué könyve 3.fejezet.-2024.07.08.