És akkor következzen a tésztatesztelésem eredménye.


 Emlékeztetőül: A Dr. Robertson által kidolgozott kísérlet eredménye:

A frissen főzött tészta fogyasztása okozta a legnagyobb vércukorszint-emelkedést.

A hűtött tészta fogyasztása valamivel alacsonyabb emelkedést okozott.

Váratlanul a főtt, hűtött, majd újramelegített tészta okozta a legalacsonyabb emelkedést.

Jöjjenek az én teszt eredményeim :

A frissen főzött (durum) tészta +0,9 tizeddel, a főtt hűtött +0,6 tizeddel emelte meg a vércukor szintemet, míg a főtt, hűtött és újramelegített -0,1 tizedes csökkenést eredményezett. Mind a két eredmény kimagaslóan jó eredménynek számít az alaptészta eredményéhez képest.

Bízok benne, hogy egy kicsit hozzájárulok az egészségesebb táplálkozásotokhoz.

Jó egészséget kívánok Nektek!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Pál II. levele a Korinthusbeliekhez 12.fejezet.-2023.09.11.

János jelenésekről 14.fejezet.-2023.12.11.

János apostolnak közönséges I. levele 1.fejezet.-2023.11.20.