És akkor következzen a tésztatesztelésem eredménye.
Emlékeztetőül: A Dr. Robertson által kidolgozott kísérlet eredménye:
A frissen főzött tészta fogyasztása okozta a legnagyobb vércukorszint-emelkedést.
A hűtött tészta fogyasztása valamivel alacsonyabb emelkedést okozott.
Váratlanul a főtt, hűtött, majd újramelegített tészta okozta a legalacsonyabb emelkedést.
Jöjjenek az én teszt eredményeim :
A frissen főzött (durum) tészta +0,9 tizeddel, a főtt hűtött +0,6 tizeddel emelte meg a vércukor szintemet, míg a főtt, hűtött és újramelegített -0,1 tizedes csökkenést eredményezett. Mind a két eredmény kimagaslóan jó eredménynek számít az alaptészta eredményéhez képest.
Bízok benne, hogy egy kicsit hozzájárulok az egészségesebb táplálkozásotokhoz.
Jó egészséget kívánok Nektek!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése