Mai ebédem /Today's lunch -2020.08.05.

A mai ebédem gombás zöldborsó leves, kínai zöldségkeverék tojásos tésztával és házi kovászos uborkával, utána gyümölcsök. Természetesen minden vegán.

Hozzávalók a leveshez :

Megeggyezik a gombaleves összetevőivel, kiegészítve plussz 1 evőkanál zabpehellyel, 2 evőkanál rejuvelac enzimikus fiatalító itallal és 1 teáskanál búzafű porral, valamint 3 evőkanál fagyasztott zöldborsóval. A recept itt található :

https://gyorgyhegedus.blogspot.com/2020/03/mit-eszek-az-onkentes-karantenban-what.html

https://gyorgyhegedus.blogspot.com/2020/07/rejuvelacfiatalito-ital-20200707.html

Hozzávalók a zöldségkeverékes tojásos tésztához :

100 gramm kínai zöldségkeverék (fagyasztott)

100 gramm tészta

1 fej vöröshagyma

olaj a sütéshez

só

Elkészítés :

A leves elkészítése meggezik a gombalevesével, de ebben az esetben turmixgépbe tesszük a hozzávalókat ( fagysztott gomba, fagyasztott zöldségkeverék)és forróvízzel összeturmixoljuk. Ha szükséges,adunk hozzá még forróvizet.

A tésztát a leírás szerint megfőzzük, leszűrjük és félretesszük. A továbbiakban a tojásos tészta elkészítése megeggyezik a tojásos krupli elkészítésével. A recept elérései:

https://gyorgyhegedus.blogspot.com/2020/03/mit-eszek-az-onkentes-karantenban-what.html

A vöröshagymát megpucoljuk, felszeleteljük vagy kockázzuk és megpirítjuk. Hozzáadjuk a zőldségkeveréket és pár percig együtt tovább pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a tojásos tésztát és készre sütjük, kovászos uborkával tálaljuk. 

Receptek:

https://gyorgyhegedus.blogspot.com/2020/07/receptjeim-raw-vegan-fat.html

Jó étvégyat kívánok hozzá!












Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

János jelenésekről 14.fejezet.-2023.12.11.

Józsué könyve 2.fejezet.-2024.07.07.

Józsué könyve 3.fejezet.-2024.07.08.