Kiegészítések a REJUVELAC/FIATALÍTÓ ITAL leírásához

Üdvözöllek benneteket!

Úgy gondoltam, kiegészítem néhány információval a REJUVELAC/FIATALÍTÓ ITAL leírását.

Az első dolog, hogy ne tegyétek ki közvetlen napsütésnek, mert könnyen megromolhat, és akkor ki kel dobni maggal eggyütt. A másik ajánlásom, hogy a megadott 18-25 fok közötti hőmérsékletnél az arany középutat próbáljátok alkalmazni, ami 21-22 celsius fokot jelent. Magasabb hőmérsékletnél az első adagot 24 óra elteltével  ellenőrizzétek le, hogy milyen íze van( egy kiskanállal vegyetek ki belőle), ha olyan amilyennek 48 óra elteltével kell lennie, akkor 24 óra elteltével szűrjétek le és innen folytatható a második, majd a harmadig adaggal. Nyáron előfordulhat extrém meleg és ilyenkor érdemes jobban odafigyelni. Ázsiai embereknél többször előfordult, hogy nem sikerült nekik, mert a nagy melegtől megromlott. Ez azért van, mert a youtubon olyan videók vannak fent, amiknek az eredeti leíráshoz semmi köze nincs. Tovább áztatják be a magokat a csíráztatáshoz, mint szükséges (12,24 órára), valamint nem tesznek emltést az ideális hőmérsékletről. Az is megtévesztő lehet, hogy sokan úgy gondolják, hogy ha a kovászos uborkát ki lehet a napra tenni, akkor ezt is, de ez a gabona italoknál nem alkalmazható. Természetesen nem szükséges áztatni, de arra különösen figyelni kell, hogy a magok és az üvegek jól meglegyenek mosva, és ne állott, hanem friss víz legyen hozzáadva.

Jó egészséget kívánok Nektek!

https://gyorgyhegedus.blogspot.com/2020/07/rejuvelacfiatalito-ital-20200707.html


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Pál II. levele a Korinthusbeliekhez 12.fejezet.-2023.09.11.

János jelenésekről 14.fejezet.-2023.12.11.

János apostolnak közönséges I. levele 1.fejezet.-2023.11.20.