Egy szuper C-vitamin forrás


 1 tk. házilag szárított és porított citrom és narancshéj, 1 citrom és fél - vagy egy egész nararancs kifacsart leve vízzel higítva. Fél órát állni hagyjuk, hogy a por jól feloldódjon, majd éhgyomorra, vagy étkezés előtt fél órával elfogyasztjuk. Azért érdemes a héjakat is elfogyasztani, mert több C-vitamin van bennük, mint magában a gyümölcsben. Ez egy igazi C-vitamin bomba. Érdemes minden nap inni. Én minden nap iszom. A gyümölcsök belsejét fél óra elteltével érdemes kikaparni, mert a héja mellett ez is tele van flavonoidokkal. A lé és a rostok fogyasztása után rögtön őblítsétek ki tiszta vízzel a szátokat, hogy a savas hatás ne károsítsa a fogzománcot. Szent-Györgyi Albert fedezte fel a flavonoidokat a gyümölcsök héjában és a rostjaikban. Fogyasszátok egészséggel!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nehémiás könyve 5. fejezet.-2025.02.21.

Nehémiás könyve 10. fejezet.-2025.02.26.

Nehémiás könyve 11. fejezet.-2025.02.27.