Egy szuper C-vitamin forrás
1 tk. házilag szárított és porított citrom és narancshéj, 1 citrom és fél - vagy egy egész nararancs kifacsart leve vízzel higítva. Fél órát állni hagyjuk, hogy a por jól feloldódjon, majd éhgyomorra, vagy étkezés előtt fél órával elfogyasztjuk. Azért érdemes a héjakat is elfogyasztani, mert több C-vitamin van bennük, mint magában a gyümölcsben. Ez egy igazi C-vitamin bomba. Érdemes minden nap inni. Én minden nap iszom. A gyümölcsök belsejét fél óra elteltével érdemes kikaparni, mert a héja mellett ez is tele van flavonoidokkal. A lé és a rostok fogyasztása után rögtön őblítsétek ki tiszta vízzel a szátokat, hogy a savas hatás ne károsítsa a fogzománcot. Szent-Györgyi Albert fedezte fel a flavonoidokat a gyümölcsök héjában és a rostjaikban. Fogyasszátok egészséggel!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése